L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 d’abril del 2022

Tavernes reconeix la tasca del personal sanitatari i de tota la ciutadania en la pandèmia del Covid19

 

Tavernes ha retut avui un homenatge en reconeixement a tota la població i sanitaris per la lluita incansable contra la pandèmia de Còvid19.

 

L'acte ha comptat amb la presència de la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, la diputada a les Corts, Carmen Martínez, els representants del Departament de Salut de Gandia, del Centre de Salut de Tavernes amb el seu director, el Dr. Paco Lluch, membres del consistori valler i ciutadans i ciutadanes, els vertaders protagonistes de l'homenatge.

 

A l'acte institucional, l'alcalde Sergi González ha fet lliurament d'una placa commemorativa al Centre de Salut en agraïment al treball en primera línia del personal sanitari, i s'ha descobert l'escultura "Lluites compartides", dedicada a l'esforç, solidaritat i responsabilitat de tots els veïns i veïnes.


L'escultura creada per l'artista valler Jesús Martín-Lorente "Chule" i l'alumnat dels col·legis vallers ha estat decorada decorada per l'alumnat del taller d'ocupació 'Millorem l'entorn de Tavernes IV'. El sentit simbòlic que ofereix l'obra es completa i complementa amb el poema de José Antonio Martínez Giner (José Colero) qui, amb emotius versos, ens recorda el treball realitzat i obre el pas a un horitzó d'esperança. 

 

 

La secretaria autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, ha dirigit unes paraules al·lusives a l'acte i a la tasca realitzada, així com ha record diversos moment de la pandèmia.