L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 d’abril del 2022

Cristina Fallarás a l'IES Jaume II el Just el dia 6 de maig amb entrada lliure


L'IES Jaume II el Just, dins del marc de la programació "Les xerrades de l'IES" ofereix el pròxim divendres, 6 de maig, a les 11:15 h i al saló d'actes del centre,  una xarrada a càrrec de Cristina Fallarás ("Ahora contamos nosotras"). L'acte està dirigit a l'alumnat de 1r i 2n de batxillerat però és també una xerrada d'entrada lliure per a qualsevol persona que vulga acudir, fins a la fi d'aforament.

Cristina Fallarás es una prestigiosa periodista formada en la Universitat Autònoma de Barcelona que ha estat redactora en cap de l’edició catalana d’ El Mundo. Formà part del grup fundador del moviment cívic Catalunya Segle XXI, impulsat per Pasqual Maragall (1999).

El  26 d'abril del 2018 va llançar l'etiqueta #Cuéntalo, que seguit per milers de dones va servir perquè relataren les agressions que van patir per part d’homes. En el 2020 va ser premiada pel Ministeri d'Igualtat, amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones,  com a reconeixement a la tasca en l'eradicació de la violència contra les dones per la conscienciació social creada a partir de #Cuéntalo.

Col·laboradora de la Cadena Ser, RNE, Antena 3, Telecinco, Telemadrid i TV3, actualment  treballa a "Ya es mediodía" (Tele5), "Todo es mentira" (Cuatro), "Cuatro al día" (Cuatro), "120 minutos" (Telemadrid) i "Tot és mou" (TV3) i és columnista al  diari "Público"

Ha publicat llibres com: Rupturas (Urano, 2003), No acaba la noche (Planeta, 2006), Así murió el poeta Guadalupe (Alianza, 2009), Las niñas perdidas (Roca Editorial, 2011), A la puta calle: crónica de un deshaucio (Bronce Editorial, 2013), Honrarás a tu padre y a tu madre (Anagrama, 2018), Ahora contamos nosotras (Anagrama, 2019), El Evangelio según María Magdalena (Penguin Random House, 2021) i fa poc La loca (Penguin Random House, 2022).

Segons la informació de l'IES Jaume II el Just