L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 d’abril del 2022

Demà DIMECRES clou les seues activitats lúdico-culturals la "Setmana Cultural 2022" de l'IES Jaume Ii el Just


 

La "Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just" tanca demà les activitats programades per enguany, en total més de 30, repartides al llarg de 8 jornades que s'iniciaren el dilluns dia 4 fins arribar a dimecres, 13, dia de la cloenda.

Unes activitats que fins aquest moment han estat molt ben acceptades per l'alumnat dels centre, el qual ha pogut gaudir de xerrades, tallers, activitats pràctiques de caràcter cultural i lúdic, però que en conjunt són un bon complement en la seua formació acadèmica, però també humana, en ser moltes formadores de valors.

Per a demà n'hi ha programades cinc, des del mon de la informàtica aplicada a diversos camps, fins a rutes per les zones més significatives de la nostra ciutat (esperem l'oratge ho facilite), un taller de reptes i la presència de Xavai Fonseca, alumne del centre, que acompanyat de la companya Maria Rubia oferirà la seua última coreografia.

L'acte acadèmic de cloenda de la Setmana Cultural permatra novament gaudir de la IES BAND després de 3 anys de silencia i que en aquesta ocasió serà l'agrupació de corda formada per alumnes del centre dirigida per Pepe Castelló. Tot seguit serà el lliurament de premis dels concursos i activitats que s'hi han celebrat. 

Podeu consultar totes les sis activitats amb detall en els cartells que us oferim tot seguit:
 
 

També continuen dos tallers, que es clouran demà dimcres: el taller de sabó sòlid i el de confecció de macetes i macetons amb fang. 

 

 

 

Elaboració segons la informació del centre. Agraïm l'enviament.