L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 d’abril del 2022

Joan Baldoví demana actuacions urgents a les platges de Tavernes a Pedro Sanchez en el Congrés


Joan Baldoví, diputat de Compromís, en el Congrés de Diputats en l'habitual intervenció del dimarts a les Corts Espanyoles ha demanat a l'Estat que la platja de Tavernes siga declarada zona d'emergència. 

El diputat valencià, que en tantes altres ocasions des del 2011 ha exigit solucions definitives per a la platja vallera i en general per a les platges valencianes, sense resposta positiva del PP abans i, fins ara del PSOE des del 2018, li recorda al govern de Pedro Sánchez en la seua intervenció que els temporals, i ara mateix el de la setmana passada, ja se l'han engolida i hem perdut turísticament la Pasqua però podem perdre l'estiu a més de les infraestructures. 

 


 "La platja de Tavernes de la Valldigna està en una situació crítica. Demanem al Govern que siga declarada zona d'emergència. Ja han perdut la Setmana Santa i no volem que perden l'estiu. Per tant demanem ajudes per a la regeneració de les seues platges i per a la protecció" ha remarcat Baldoví.

Elaboració pròpia a partir del twitter del diputat