L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 d’abril del 2022

L'Ajuntament inicia la campanya "Pròxims a tu" per impulsar i promocionar el comerç i els establiments d'oci i restauració



L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració. 
 
La campanya amb el lema "Pròxims a tu" té com a objectiu donar a conéixer i impulsar els xicotets comerços vallers a través d’una campanya visual, on els protagonistes seran els propis comerciants i/o treballadors i treballadores. La iniciativa culminarà amb una exposició fotogràfica en el mes de juny amb les imatges de tots els comerços adherits.
 
La fotografia principal anirà acompanyada d’una frase que definirà a cada comerç, que serà un reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l'economia i l'ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya (de disseny semblant a la imatge que acompanya esta notícia) seran entregats als i les comerciants perquè els puguen penjar als seus establiments.

Per a participar en la campanya "Pròxims a tu" cal adherir-se al següent enllaç:
fins al dijous 28 d’abril, i també contestar tres breus preguntes sobre l’activitat que es desenvolupa, la història o allò característic del negoci, a partir de les quals s’elaborarà la frase definitiva per a cadascú.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “és una campanya molt atractiva que arribarà a molta gent, i això permetrà apropar a la ciutadania allò que fa especial a cada comerç. L’objectiu és impulsar el xicotet comerç valler donant-los una major visibilitat i posar en valor les persones que treballen incansablement en el principal motor econòmic del poble”.


 Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació (12/04/2022 18:31)