L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 d’abril del 2022

Tavernes empitjora les dades còvid per tercera actualització consecutiva de la Conselleria de Sanitat

 

Iniciem el mes d'abril amb la notícia que novament fem una passa enrere, i és ja la tercera actualització consecutiva de la Conselleria de Sanitat. Tavernes experimenta un nou augment en les xifres negatives que marquen la situació de la còvid en el municipi, amb un augment de 42 casos nous i un increment notable en els casos actius, amb xifres que ens tornen a finals de febrer i principi de maç, segons l'actualització d'avui.

Avui tenim 117 casos actius i això ha fet pujar la incidència acumulada (IA), que segueix un ritme creixent en les últimes setmanes fins tornar-nos a situar en la zona de risc màxim amb eixos 678 casos per 100.000 habitants els 14 dies, quan en l'actualització de dades prèvia a falles era de 180.

El total d'infeccions en pandèmia és ara de 5.268 persones infectades, mentre no hem de lamentar cap nova defunció, i ens quedem en 55 de total. També novament hi ha més nous casos d'infeccions (42) que les persones curades (9).


 

 

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 5.268 ( en l’anterior actualització  5.226)
Noves infeccions: 42 ( en l’anterior actualització  43)
Casos actius: 117 ( en l’anterior actualització   84)
Persones curades des de l'última actualització: 9 ( en l’anterior actualització  8)
Incidència Acumulada: 678 per 100.000 habitants (en l’anterior actualització   487)
Defuncions totals: 55  (divendres en l’anterior actualització  55)

 

Informació segons les dades de la Conselleria de Sanitat