L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 d’abril del 2022

La Falla La Dula explicarà el seu llibret d'enguany en la "XVI Mostra de LLibrets" que se celebrarà dissabte a Gandia

 


La falla la Dula estarà representada en els actes de la "XVI Mostra de Llibrets" que tindrà lloc en Museu Faller de Gandia el pròxim dissabte, dia 30 d'abril. En concret, la falla la Dula, representada pel guanyador de la "Lletra d'Or" de les falles 2022 valleres, Mario Soler Merenciano, serà una de les sis falles que exposaran el que ha estat el seu llibret d'enguany, amb explicació dels detalls i tècniques artístiques emprades en la seua confecció.
 
Tots els actes programats en la mostra els podeu llegir i consultar en el cartell superior.
 
La Mostra de Llibrets arriba a la seua 16a edició després que l'any passat va estar ajornada per la pandèmia i ho fa sota un títol que ja avisa de l'objectiu: "30 anys de Concurs de Llibrets: renovar-se o morir?". Tot apunta per tant que la taula rodona que enguany sí que serà presencial, plantege una anàlisi seriosa del amb la consegüent reforma del concurs de llibrets per a la promoció de l'ús del valencià que organitza tots els anys la Generalitat Valenciana. 
 
Cal indicar que aquesta mostra novament serà el punt de trobada dels representants de les falles, però també de les fogueres alacantines i les gaiates de Castelló, amb la qual cosa la jornada esdevindrà un aparador on es bescanviaran idees, s'analitzaran les propostes tècniques i artístiques que proposen altres falles i les podran comparar amb els propis llibres.
 
Elaboració pròpia