L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 d’abril del 2022

La selecció valenciana sub16 venç a la navarresa (3-1) en un bon partit

La selecció valenciana Sub16 ha vençut la navarresa Sub16 per 3-1 en el primer partit d'eixa edat disputat en el Camp Municipal. Bon inici del triangular per a les dues seleccions valencianes que han acabat amb triomf els seus primers partits i caminen amb pas ferm per alçar-se primers en aquest Grup D del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculí sub14 i sub16.

Partit disputat, amb una primera part jugada amb bona intensitat i ocasions i jugades en els dues àrees, més incisives, nombroses i perilloses per banda valenciana, fruit de les quals aconseguia anar al descans amb un 2-0.

El partit ha estat seguit per molts afeccionats vallers que s'han acostat al camp per gaudir de les bones jugades i evolucions dels dos equips, molts jugadors dels quals segurament  entraran a formar part dels equips superiors de les seues autonomies.

La segona part ha estat semblant, amb molta intensitat pels xavals valencians de Javi Lafora  tot i que ha estat la navarresa qui posava el 2-1 en el marcador, un gol que era correspost per la selecció valenciana als pocs minuts, amb una bona jugada de Pablo Lopez per l'esquerra que rematava Vinatea i posava el 3-1 definitiu.

Els gols valencians ha estat de Borja Cortina (1-0), Pablo Reyes (2-0) i de Vinatea (3-1), que havia entrat en la segona part. Per par navarresa ha marcat Marcos Goñi (2-1).

El pròxim diumenge, dia 1, a les  12:15 hores el combinat valencià s'enfrontarà al de La Rioja