L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 d’abril del 2022

PLE D'ABRIL 2022: L'Ajuntament ret un homenatge a l'atleta vallera Mara Rolli Grau, recent proclamada campiona d'Espanya sub16.



L'Ajuntament de Tavernes va rebre ahir un homenatge de reconeixement a l’atleta vallera Mara Rolli Grau, recent proclamada campiona d’Espanya Sub16 en els 1000 metres llisos en
el XXXV Campionat d’Espanya, on a més va aconseguir un nou record espanyol amb un crono de 2 minuts 47 segons i 56 centèsimes.  

L'alcalde valler, Sergi González, va lliurar una placa commemorativa en nom de la ciutat i els portaveus dels partits representats al consistori valler lloaren aquesta fita esportiva i animaren a l'atleta vallera a seguir per aquest camí, recordant en els parlaments allò que és la vida esportiva de sacrifici, voluntat, entusiasme i tenacitat per aconseguir triomfs com els de Mara Rolli, a la qual desitjaren nous triomfs en aquesta modalitat atlètica.
 
 
 

Recordem que a pesar de la seua joventut, Mara Rolli ja ha aconseguit èxits notables en la seua vida esportiva com haver-se proclamada campiona en 600 metres al campionat Campionat Provincial Sub16 de Gandia Individual PC JECV i primera classificada en 1000 metres en el Campionat Individual Sub16 JECV de Dénia i Control Master + Absolut PC de La Nucia.

 

La nostra enhorabona.

 

Elaboració pròpia