L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 28 d’abril del 2022

Ahir dimecres, dia 27, es va presentar el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques de futbol su14 i sub 16



La presentació oficial del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculí sub14 i sub16 (CNSA masculí sub14 i sub16) va tindre lloc el dimecres, dia 27, en el Camp Municipal així com les primeres sessions d'entrenament.

La gespa del Municipal de la nostra ciutat, en un excel·lent estat després de la renovació que va promoure el govern de Compromís, ha estat l'escenari de la presentació oficial de la primera fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculí sub14 i sub16 que se celebrarà entre divendres, dia 29 d'abril i l'1 de maig en la nostra ciutat.

L'alcalde, Sergi González, en nom i representació de l'Ajuntament com a màxima autoritat, Vicent Llàcer en nom de la UE Tavernes  i el president Salva Gomar, per part de la FFCV, (foto superior), aixi com el vicepresident i coordinador de seleccions masculines de futbol, Jordi Lucena, han estat presents en l'acte que ha servit també per a presentar el  cartell oficial del campionat, que protagonitza Dani Budesca, jugador de la Selecció sub16.

 


Els jugadors de les dues Seleccions Valencianes participants en el torneig s'han fotografiat al costat dels tècnics i tècniques i les autoritats que han acompanyats  l'acte.

Amfitrions en aquesta fase

Tavernes, com a seu del campionat,  i la Federació de Futbol Valenciana són els amfitrions  de la primera fase del CNSA. La Selecció Valenciana està enquadrada en el grup D al costat de Navarra i La Rioja. Els partits podran seguir-se en directe pel web de la federació en streaming i a través del Twitter oficial. 

 

 

Aquest esdeveniment és possible gràcies a entitats com les federacions espanyola i valenciana, Ajuntament de Tavernes, la Diputació, UE Tavernes, la televisió A Punt, el comité d'àrbitres i les empreses ALPESA i Fruites Bollo.

Segons el web de la FV de Futbol. Actualitzada. Publicada originalment el dia 27 a les 20.12