L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 9 d’abril del 2022

L'Ajuntament i el Centre Excursionista presenten a la Diputació el Campionat Nacional de Marxa Nòrdica



Ahir es va presentar en la Diputació de València el Campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica del 2022, categoria individual, i campionat en edat escolar a celebrar el dia 18 de juny com ja hem publicat en altres ocasions. El campionat d'Espanya es decidirà dins de la denominada "II Prova Nòrdica Tavernes" que organitzarà el Centre Excursionista de Tavernes (CETV) en col·laboració amb l'Ajuntament.

Durant l'acte de presentació s'han visionat diferents vídeos sobre el campionat i la nostra ciutat, aixi com del previst recorregut pels paratges del Mirador i el Racó Redó que recorreran els/les participants. 

La Diputació de València i el CETV, organitzador del Campionat, han signat un conveni de col·laboració per valor de 15.000 euros per a l’organització del campionat i la promoció de l’esport de muntanya a Tavernes. Aquestes activitats queden emmarcades dins de la celebració del 50é aniversari del club.
 

 
 
En l’acte han estat presents el diputat d’Esports, Andrés Campos, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, el president del Centre Excursionista de Tavernes (CETV), Vicent Felis, el campió d’Espanya de marxa nòrdica, Ramon Álvarez i membres de la secció de marxa nòrdica del CETV.

El Centre Excursionista de Tavernes serà el club encarregat de l'organització de la que serà probablement l'activitat esportiva més important del proper any a Tavernes, i la nostra ciutat estarà al nivell que correspon perquè podrà oferir a tots els participants: 

 - Oferta esportiva i turística per a tot el cap de setmana que es marque de competició. Rutes per conéixer la Valldigna (Cova del Bolomor, monestir de Santa Maria de Valldigna, castell de Marinyén, Les Creus, mesquita de la Xara, Torre de Guaita, etc.).

 

- Recorregut immillorable per a la prova amb el pas pel paratge del Mirador i Racó Redó amb pista de terra compactada i desnivells adequats per a la pràctica de la marxa nòrdica. I possibilitat de que aquest circuït es convertesca en permanent d'aquest esport.

- Oferta de gastronomia típica amb un 3r temps de la prova amenitzat amb sopar.

- Més de 100 voluntaris que van a garantir la qualitat del desenvolupament de la prova.


Elaboració a partir de la ndep municipal i les nostres anteriors publicacions