L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 6 d’abril del 2022

El dissabte hi ha una ruta de senderisme, ecològica i saludable, per a tots i totes. T'animes a participar-hi?


El pròxim dissabte, dia 9 d'abril, l'Ajuntament ha organitzat una eixida de senderisme per a totes i tots, on a més de ser una activitat saludable, permet conéixer el nostre terme municipal i gaudir dels seus paratges.

L'eixida s'ha programat des del pavelló cobert "Carlos Pellicer" a les 9.30 hores, però cal anar-hi abans perquè a les 9 hores hi ha la inscripció prèvia de l'activitat. La ruta del sender passarà per Marjaletes, la Via Verda, Portitxol, el Mirador, on serà l'esmorzar, i el Racó Xiprers. Serà per tant caminar pel camí natural de l'antic trenat, que s'esta rehabilitant. 

Cal dur roba lleugera i calçat esportiu, i sobre tot, tindre ganes de caminar i gaudir de les vistes espectaculars del nostre entorn. 

En la marxa col·laboren Creu Roja, Centre Excursionista, Protecció Civil, Club Muntanya Valldigna, Agrupament Escolta la Valldigna, A.E. L’Ombria, Júniors, els Monitores Extraescolars i les empreses César Sports, Sala Gandia, Lanjarón i el Bar Cafetería el Murciano.

 Elaboració a partir de la nota informativa rebuda.