L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 d’abril del 2022

El valler Pau Rodríguez guanya el 42é premi de poesia "Senyoriu d'Ausiàs March".

 


El poeta de Tavernes Pau Rodríguez ha estat guardonat amb el premi de poesia "Senyoriu d’Ausiàs March" en la seua 42é edició amb el poemari “Cassette”.

Un total de 36 obres s'havien presentat enguany a aquests premi, un dels més reconeguts de la poesia en la nostra llengua. L'obra premiada "Cassette" ens recorda a aquella andròmina musical dels anys 70, amb estructura física de dues cares A i B musicals, i per tant és un poemari que es desenvolupa també en dos apartats, tot i que inclou també una narració.

El lliurament del premi va tindre lloc el passat dissabte a l'Auditori Municipal de Beniarjó, i el poemari es va presentar l'endemà. La dotació econòmica són 3.500 euros i la publicació del poemari. 

Pau Rodríguez  és autor dels llibres de poemes "Les claus de casa" i "Recital privat de poesia per a una família anglesa possiblement inexistent".

El valler, que firma les obres amb el nom Pau i Au, s'uneix a altres poetes joves de la nostra ciutat entre els qual cal esmentar a Joan Vicent Clar (qepd), que fou Premi Vicent Andrés Estellés de poesia del 1984 (Premis Octubre) i a Francesc Bononad, autor de "Empremtes en la neu" o "Cotxes nous, cotxes d'ocasió, cotxes de quilòmetre zero", "Facebook francescbononad" o "Bua". 

La nostra enhorabona.
 
Elaboració pròpia