L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 d’abril del 2022

CAP DE SETMANA: Tavernes serà la seu de la Primera Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculí de futbol

 

Tavernes, i el Camp Municipal com a escenari dels partits (fotografia superior), serà la seu de la Primera Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques (CNSA) que es juga aquest cap de setmana, en concret el divendres i dissabte (29 i 30 d'abril) i el diumenge 1 de maig.

L'alcalde Sergi González ha expressat la seua satisfacció pel fet que no nostra ciutat aculla un esdeveniment de categoria nacional i ha assenyalat que “Tavernes és un municipi referent en acollir i gestionar grans esdeveniments esportius, motiu pel qual les federacions esportives aposten pel nostre poble any rere any". 

L'alcalde ha aprofitat l'ocasió per agrair la col·laboració de la UE Tavernes, que ja compta una gran experiència amb aquests esdeveniments com a organitzadora d'un altre torneig de caràcter nacional, el Torneig de Cadet "Mariano Carbó”. 

 La col·laboració de l'Ajuntament i de la UE Tavernes en la Federació Valenciana de Futbol ha fet possible aquest campionat, en el qual l'alcalde Sergi González ha estat clau en les gestions dutes a cap i on la Selecció Valenciana masculina sub14 i sub16 de futbol s'enfrontarà a la Navarra i a La Rioja en la nostra ciutat dins dels partits marcats en el triangular en el qual hi participaran més de 100 jugadors dels millors equips estatals en categories inferiors.

La Selecció Valenciana sub14 (entrenada per Ángel López) i la sub16 (dirigida per Javi Lafora) seran les protagonistes de la celebració d’aquesta Primera Fase del CNSA. Recordem que ara fa poc més de dos anys, les dues seleccions es van classificar a Tenerife per disputar la Fase Final que, malauradament va ser suspesa pel la pandèmia i des d'aleshores no s'ha disputat el torneig que serveix per a decidir quines són les millors seleccions de l'estat.

 

Els partits es jugaran en els següents horaris:

- Divendres 29 d’abril

10.15h: Navarra sub-14 – Selecció Valenciana sub-14
12.15h: Navarra sub-16 – Selecció Valenciana sub-16

- Dissabte 30 d’abril


10.15h: La Rioja sub-14 – Navarra sub-14
12.15h: La Rioja sub-16 – Navarra sub-16

- Diumenge 01 de maig


10.15h: Selecció Valenciana sub-14 – La Rioja sub-14
12.15h: Selecció Valenciana sub-16 – La Rioja sub-16 

Segons la nota de premsa de l'Ajuntament, el web de la FVF i Valenciabase.com