L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 d’abril del 2022

Activitats de DIMARTS de la Setmana Cultural 2022 de l'IES Jaume II el Just

 

La "Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just"  encara el final amb una continuada programació múltiple i variada aquest DIMARTS, des de xerrades sobre gimnàstica, fins a entrar en el camp de la tecnologia actual amb tallers sobre informàtica, o la informació dirigida especialment als alumnes de FP sobre sindicalisme, amb el pas per uns tallers que sempre atrauen a molts alumnes: la cuina.

Un total de 6 activitats programades al llarg del matí per tal de completar la formació acadèmica de  manera lúdica.

 
Podeu consultar totes les sis activitats amb detall en els cartells que us oferim tot seguit:
 
 



També continuen dos tallers, que es clouran el dia 13: el taller de sabó sòlid i el de confecció de macetes i macetons amb fang. 

 

 

 

Elaboració segons la informació del centre. Agraïm l'enviament.