L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 d’abril del 2022

La valenciana guanya 7-0 en el primer partit del Campionat Nacional Grupo D de Seleccions Autonòmiques masculí de futbol.

Primer partit del Campionat Nacional Grupo D de Seleccions Autonòmiques masculí sub14,  entre la valenciana i la navarresa amb un triomf de la valenciana (jugava com a visitant) per 0-7.

El partit ha comptat amb  la presència de l'alcalde, Sergi González, acompanyats de regidors del consistori així com a representants de la UE Tavernes, de la Federació Valenciana i de les seleccions participants.

Escalfament previ

La selecció valenciana ha estat molt superior, domini total i moltes ocasions,  i bona prova d'això és que en el descans ja guanyava per 0-3, als pocs minuts de la represa per 0-5 i el resultat final ha estat un 0-7 que ho diu tot.

Igor, 4 gols, un mal somni per als navarresos

Els gols valencians han estat marcat per Igor (4),  Pablo Ortiz, Jaume Dura i Mauro Roca.

El pròxim partit de la selecció valenciana sub14  l'enfrontarà amb la selecció de la Rioja, però això ja serà diumenge a partir de les 10:15.