L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 d’abril del 2022

El Parc del Vent disposa de nous jocs infantils per a gaudi dels xiquets i xiquetes de la ciutat

El Parc dels Vents compta amb uns nous jocs infantils després dels treballs  de canvi dels antics i millora general efectuat en les instal·lacions existents. Els xiquets i xiquets de Tavernes disposen per tant d'un nou espai de gaudi i oci gràcies a la inversió efectuada per l'Ajuntament i que ha suposat una inversió superior de 40.000 euros, comptant els jocs del Cantalot que també estan en fase de millora i canvi.

 

 

 Els treballs que es va iniciar fa unes setmanes ha suposat la retirada dels jocs antics així com la base de cautxú, que ha estat totalment renovada com permeten comprovar les fotografies. Els treballs han estat dut a cap per l'empres "Neopark", que va efectuar la millor oferta en el concurs de l'Ajuntament del qual es va publicar la licitació en la plataforma PCSP.

 

Els treballs han consistit en la retirada dels jocs existents i efectuar el trasllat al magatzem municipal per al seu apilament, cosa que s'estava ja realitzant aquests matí. El cautxú existent serà traslladat a un abocador autoritzat per aquest tipus de residus, alhora que ha esta substituït per un altre de nou com es veu en les imatges.

 Elaboració pròpia