L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 15 d’abril del 2022

"‘Tavernes en valencià’" el concurs de vídeos de TikTok per normalitzar l’ús de la nostra llengua en les xarxes socials

 
 
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, ha convocat un concurs de vídeos de TikTok en valencià per tal de normalitzar l’ús de la nostra llengua en les xarxes socials i entre la població més jove. ‘Tavernes en valencià’ és una iniciativa que premiarà els millors vídeos gravats en valencià, en format breu i vertical, similars als que es poden veure a TikTok, una de les xarxes socials amb més seguidors i seguidores.

La regidora de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, de Compromís, ha destacat que “amb este concurs pretenem posar en valor la nostra llengua entre la població més jove, desenvolupant també la seua vessant creativa i audiovisual mitjançant una de les aplicacions més familiars per a elles i ells”.

Els vídeos poden ser de qualsevol temàtica, amb diàlegs o text en valencià, i el jurat valorarà en ells la qualitat, l’originalitat i l’ús lingüístic. Per a participar cal tindre més de 14 anys i enviar abans del 8 de maig els vídeos al correu electrònic a014@tavernes.org indicant el nom i cognoms, DNI, data de naixement, correu electrònic i telèfon de contacte. A més, cada participant haurà de pujar el vídeo a les seues xarxes socials de forma pública, amb el hashtag #TavernesEnValencià, i enviar l’enllaç al mateix correu electrònic.

Els TikTok poden ser individuals o grupals, però només una persona els podrà presentar a concurs. Hi haurà tres premis per als millors vídeos, els dos primers decidits pel jurat, un ordinador portàtil i un rellotge intel·ligent, mentre que l’últim premi serà atorgat al vídeo que obtinga més "M’agrada" en les xarxes socials, que també serà un rellotge intel·ligent.

Segons la ndep del Gabinet de Premsa i Comunicació 14/04/2022 18:43