L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 24 d’abril del 2022

Vicent Sala va firmar exemplars de "El cazador de escarabajos" en la Fira del Llibre de Barcelona ahir dia Sant Jordi

 

Malgrat l'oratge, completament canviant i amb pluja i fresca hivernal gran part del dia, el valler Vicent Sala Enguix, va poder signar exemplars de la seua recent novel·la "El cazador de escarabajos" en la Fira del Llibre de Barcelona. La signatura d'exemplars, programada dins de la celebració de la Diada de Sant Jordi, va tindre lloc en l'estand de la llibreria de "+Bernat - Magatzem de Cultura Barcelona", juntament amb altres autors que es rellevaren al llarg de la jornada, entre les quals hi havia Félix José Palma, amic personal del valler.

 

Vicent Sala (a la dreta) amb Félix José Palma en la signatura de llibres
 

"Una experiència inoblidable, molt enriquidora i sempre molt il·lusionant el poder firmar ací, i en un dia tan assenyalat i important per al món del llibre i de la literatura com és la Fira del Llibre de Barcelona i el dia Sant Jordi. Avui ha estat per tot plegat un dia molt especial" ens ha comentat Vicent Sala.

Familiars i amics s'han acostat a l'estand on efectuava la signatura el valler per felicitar-lo, comprar el llibre i desitjar-li molta sort en aquesta singladura literatura que ara inicia, tot amb el desig que aquesta primera obra siga un èxit de vendes i crítica, un desig al qual nosaltres ens sumem. 

 

Vicent Sala Enguix (Tavernes 1979) es llicenciat en dret a la Universitat de València i exerceix de professor de Comerç i Marqueting a l’Hospitalet de Llobregat (Catalunya). Amant de la literatura i en especial la referida a la ciència-ficció i la novel·la policíaca, uns gèneres que ja ha tingut oportunitat de conrear i fins i tot un dels seus relats, “El penúltimo día", va estar seleccionat en l'antologia “Visions 2014” editada per la Asociación Española de Fantasia, Ciencia Ficción y Terror






 

“El cazador de escarabajos” és la primera novel·la llarga de l'autor, obra que té com a marc espacial la ciutat de Paris de l'any 2018 i on es narra l'enfrontament entre dues vides contraposades i protagonistes de la història. 

Adrien Bélanger, exagent de la SDAT (Sous-Direction Antiterroriste),  quasi psicòleg i expert en arts marcials que fa més de dos anys va estar expulsat dels cos, exercint ara de llanterner. La seua vida canvia quan  Stéphanie, antiga amant i companya en la SDAT, li ofereix participar en un projecte insòlit del Departament Científic de la Direcció General de Seguretat Exterior, mitjançant el qual es vol augmentar les capacitats dels  agents fins a nivells més enllà dels sentits. Adrien hi participa però el primer assaig amb humans tindrà tot seguit conseqüències.

 


Maurice Pourault es un exinformàtic capficat en el seu web “Els desafius del sentinella", on és el Mestre Suprem, un joc on ets allò que el món real no el permet ser. La mort de sa mare li ofereix una herència amb la qual no comptava i que li permet convertir el món en un tauler per al seu propi joc: un joc de rol a escala 1:1 per les catacumbes de Paris. Una particular partida on la venjança és la fi.

Vicent Sala ens traça dues vides contraposades aparentment que el destí creua, dues vides amb els seus propis fantasmes del passat i que els enfronta en un cara a cara, cadascú amb els seus dimonis personals. En eixe tauler, qui mourà millor les fitxes?

Un plantejament original a partir de la premissa que el nostre món fos una partida de rol i nosaltres simplement les fitxes que algú mou al seu gust i que, en el fons de la trama sempre batega una pregunta: I si nosaltres no som més que titelles d'aquells que tenen el poder?  Una proposta interessant i original que investiga les profunditats de la psique humana.

La nostra enhorabona i el desig d'un gran èxit. Agraïm les fotografies.