L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 d’abril del 2022

El diumenge, dia 1 de maig, el Centre Excursionista celebra la tradicional pujada a les Creus.



El Centre Excursionista de Tavernes (CETV) organitza la tradicional "Pujada a les Creus" el diumenge, dia 1 de maig, amb eixida que serà a les 8'30 hores des de la plaça de l'Església de Sant Pere.

L'itinerari es manté com tots els anys: pas pel sender PR-V38, passant per les Fontetes de Cantus i l'Alt de la Creu, amb el dinar a la font de La Sangonera i la baixada per l'històric sender dels Amoladors. En arribar al poble hi haurà una xocolatada en la seu del CETV.

Aquesta activitat muntanyenca s'ha vingut celebrant ininterrompudament des dels anys 60, el mateix dia 1 de maig,  excepte l'any 2020 per la covid, primer amb organització del grup DYA, amb mossén Ricardo Carles, rector del nostre poble i després des de l'any 1972 pel CETV.

Per al diumenge la previsió de l'oratge parla d'estabilitat, amb dia assolellat i núvols, i temperatures màximes al voltant dels 20-22 graus.

Elaboració pròpia