L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 20 d’abril del 2022

La jornada literària i musical "Abril als ulls" celebra Sant Jordi -"Dia del Llibre" - al monestir de la Valldigna

 

 

La diada de Sant Jordi "Dia del Llibre" se celebrarà enguany  al monestir de Santa Maria de Valldigna sota el lema «Abril als ulls». L'esdeveniment s'emmarca en la programació que planifica el centre per acostar als valencians i valencianes aquest lloc emblemàtic i dotar-lo d'un ús cultural.

Durant tot el dissabte es desenvolupara  un conjunt d'actes amb el nom genèric "Vine i tria un llibre", on es podrà escollir un un llibre d'entre els que s'hi exposen.  A la vesprada, a partir de les 6, s'ha anunciat una actuació de la  Muixeranga d'Alginet i a les 7 de la vesprada un concert de Neus Ferri i de la cantant d'Oliva, La Maria.

 


El lema de la jornada "Abril als ulls" s'ha pres d'un poema de Joan Fuster, "Cançó inacabada"

“Hi ha més abril als teus ulls
 que en aquestes ribes dolces
 de la tarda.
 
I acabe de sentir-me l’ànima
 molt propet de mi, 
quasi en els teus llavis!”

del llibre "Ales o mans" que va recitar Ovidi Montllor al disc "A dos de val: Ovidi Montllor diu Joan Fuster" i amb total reminiscències amb el caràcter primaveral de l'esdeveniment: «Hi ha més abril als teus ulls que en aquestes ribes dolces de la tarda».


A partir de la publicació del digital "Nosaltres la Veu"