L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 d’abril del 2022

Les falles de Tavernes a la recerca de nou president per a la festa fallera del 2023


Las falles de Tavernes cerquen un nou president per a la qual cosa han obert el termini de presentació de candidatures, un termini que acaba el pròxim dia 2 de maig.

Les falles de Tavernes i la seua Junta Local es troben sense president des del passat mes de novembre, quan va dimitir el president Ximo Pons i van ser els presidents de les sis comissions falleres de la ciutat els qui exerciren la tasca de president conjuntament amb la finalitat d’assegurar un bon funcionament de les passades festes de Sant Josep.

 

La Junta Local Fallera ha indicar que ara, després de cremar les passades falles i quan s’inicien els treballs per a preparar el pròxim Sant Josep és el moment d’elegir nou president i “és per això que obrim el termini de presentacions de candidatures a president/a de la Junta Local Fallera del dilluns 18 d’abril al dilluns 2 de maig”. El comunicat deixa ben palés “candidatures a president/a” amb la qual cosa deixa oberta la porta per ser president de les falles de la ciutat a tota persona i sense discriminació per sexe.

 

Els interessats, per optar a ser candidat només han d’enviar un correu electrònic a fallestavernes@hotmail.com i assenyalar l’equip que l’acompanyarà en el període faller que ara comença.

La Junta Local ha recordat que “en el cas de no tenir president/a, la figura de la fallera major de Tavernes no serà possible” i anima a presentar-se en una experiència que indiquen és única.

 

Segons el comunicat de la JLF