L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 30 de novembre del 2017

Joan Tur presenta el seu llibre "Si ho necessites, mataràs" a la biblioteca avui divendres a les 20 hores




La Biblioteca Municipal acull avui divendres, 1 de desembre, la presentació del llibre "Si ho necessites, mataràs" del escriptor i periodista de Piles Joan Tur. L’acte tindrà lloc a les 20 hores.



El segon llibre de Joan Tur (Piles 1974) “Si ho necessites, mataràs” està publicat  en edicions Tívoli, i és una novel·la de ciència ficció que s’endinsa en la progressiva deshumanització dels individus i en la crueltat més esborronadora que són capaces de perpetrar. És la primera novel·la llarga després de la publicació de “Plou sobre terrats submarins” (obra de 28 relats curts també editada també per Tívoli).

“Si ho necessites, mataràs” es divideix en dues històries separades per 864 anys, però íntimament lligades, que ens introdueixen en un relat intens i pertorbador sobre els límits que l’ésser humà pot creuar per a garantir la seua supervivència.

L’any 2038 una sèrie d’individus es veuen forçats a conviure en un búnquer. En una atmosfera asfixiant hauran d’adaptar-se a l’entorn i sotmetre’s a una nova autoritat. Paral·lelament en una rígida societat del futur l’esperit de rebel·lió inherent a l’essència de les persones lluita per fer-se lloc davant un estructura que no deixa res a l’atzar.

Una història de ciència ficció, però en la qual transcendeix de manera clara, allò que succeeix en la societat en l’actualitat: el vincle amb les noves tecnologies, la relació de forces entre països o la mentida, anomenada per alguns com Post-veritat, com a nou model de comunicació.



L’autor



Joan Tur és periodista.  Va estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a diversos mitjans de comunicació i ha produït i presentat programes en televisió. En l’actualitat desenvolupa projectes audiovisuals amb la seua productora. Imparteix cursos i tallers sobre la veu i el doblatge al Centre de Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València i a professors d’institut a través del CEFIRE.

Elaboració pròpia a partir de la nota del web municipal