L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 16 de novembre del 2017

L'Ajuntament actua per eliminar bassals en la carretera a la platja,


L'Ajuntament de Tavernes ha executat una millora en la carretera de la platja, en la zona on circula pel costat el carril bici, amb l'objectiu de poder desaiguar els tolls d'aigua que s'hi formen en aquesta via.

Com es conegut, i això passava sempre que plou, sobre la carretera i arrimat al carril bici es formava un gran toll d'aigua que posava dificultats al trànsit dels vehicles i podia causar algun problema als conductors. 


Com es pot apreciar en les fotografies, la solució ha estat disposar una arqueta que arreplega les aigües i, mitjançant un tub soterrani que travessa la calçada a uns 100 metres de l'encreuament amb la Séquia Mare, i enviar l'aigua entollada a la cuneta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues no temps que aixo esta denunciat, i ara eu poseu com un exit

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem dit res d'èxit, simplement hem informat.

Per cert, la carretera no és responsabilitat de l'Ajuntament.
Tampoc va construir el govern de Compromís el carril bici que ara fa de barrera al desaigüe de la pluja.