L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dissabte, 25 de novembre del 2017

Tavernes va condemnar ahir l’últim cas de violència masclista amb una concentració silenciosa


L’Ajuntament de Tavernes va efectuar ahir una concentració a la plaça Major per a rebutjar l’últim acte de violència masclista i manifestar la solidaritat amb la família de la víctima i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament es va sumar a la condemna i el rebuig del darrer cas de violència masclista que ha tingut lloc a Vinaròs complint el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista.
Ahir a les 12 del migdia va tindre lloc un minut de silenci durant la concentració duta a cap per regidors, treballadors de l’Ajuntament i ciutadans de Tavernes a la porta del consistori. 

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola,  va pronunciar unes paraules per a condemnar els fets ocorreguts a Vinaròs i reafirmar el compromís d’institucions i societat per a lluitar contra esta xacra que ja ha deixat 44 dones mortes enguany, 6 d'elles a les terres valencianes. 

Segons el web municipal