L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 22 de novembre del 2017

Tavernes distingida per la Generalitat Valenciana com a ciutat acollidora



La Generalitat Valenciana ha reconegut Tavernes com a "ciutat acollidora" i va ser la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, qui va entregar a l’alcalde Jordi Joan la distinció que atorga a la nostra ciutat eixe qualificatiu.

L'acte va tindre lloc en transcurs de la xarrada sobre acolliment familiar celebrat el passat dilluns per la nit en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament.

Amb aquesta distinció, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha volgut reconèixer la tasca que du a cap el govern municipal, des del consistori i mitjançant la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, d’impuls i conscienciació sobre els drets dels infants i de les necessitats dels xiquets més vulnerables.


 
Rosa Molero manifestava en l'acte que “Tavernes té un fort compromís amb els xiquets que són més vulnerables, i és un gran equip qui treballa perquè els xiquets tinguen els drets preservats. Aquest reconeixement no és més que el reflex d’este compromís”.

L'alcalde Jordi Joan, per altra banda, ha destacat que “són moltes les famílies que estan compromeses amb aquesta realitat, igual que l’Ajuntament. El reconeixement no fa més que encoratjar-nos a seguir destinant esforços per a protegir els col·lectius més vulnerables de la població, com són els xiquets”.

La regidora de Serveis Socials, Igualtat i Memòria Històrica, Noèlia Alberola, ressaltà que “és un orgull constatar el treball ben fet i veure que estem en el camí de millorar la qualitat de vida d’estos xiquets”.

La xerrada va tindre com a objectiu principal presentar la campanya #Acolliréscréixer, que impulsa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, i que té per objectiu promoure la participació d’institucions, d’organitzacions i de persones perquè el recurs de les famílies educadores continue sent una alternativa real a l’acolliment residencial de menors. 


A l'acte estigueren presents Bernat i Maria José, pare i mare de dos famílies d’acollida, que donaren testimoni de la seua experiència.

Segons el web municipal