L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 10 de novembre del 2017

La banda "Nuc" millor grup revelació 2017 dels Premis OVidi




La banda “Nuc” una formació integrada per musics de diferents pobles de la Safor-Valldigna entre els quals s’hi troba el valldignenc Deo Pellicer, el seu cantant, ha estat guardonada com a grup revelació de la dotzena edició dels Premis Ovidi 2017 que concedeix cada any el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en valencià. Els premis es van lliurar anit i han guardonat els  grups Zoo, Tardor i Smoking Souls, els grans triomfadors en emportar-se els guardons de millor disc de hip hop i electrònica, pop i rock.


Maria del Mar Bonet ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria i el Premi Suport a la música en valencià ha honrat la feina del segell Comboi Rècords, format per José Rivas i Carlos Carrasco.




Altres premis han estat els treballs 'Línies en el cel elèctric' de Mireia Vives i Borja Penalba com a millor disc de cançó d'autor, 'Flamencianes' de Josep Aparicio Apa com a repertori de folk més destacat, 'Humanité' de Candela Roots com a treball de mestissatge més reeixit, 'Patraix' de Tardor com a millor disc de pop, 'Cendra i or' d'Smoking Souls com a millor treball de rock i 'Raval' de Zoo com a millor disc de hip hop i electrònica.

Tal com hem dit, la banda saforenca-valldignenca “Nuc” ha rebut el guardó com a grup revelació, el disc 'Pròxima B' de Júlia el premi com a millor producció i/o arranjaments, 'Balconades' del disc 'Segona mà' de Tomàs de los Santos el guardó com a millor cançó i 'La mestra' del disc 'Raval' de Zoo el premi a la millor lletra.

Elaboració pròpia a partir del veredicte del jurat