L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 3 de novembre del 2017

L'Ajuntament asfalta de nou el carrer Salmerón per millorar el trànsit



L'Ajuntament de Tavernes ha procedit avui mateix a millorar i reasfaltar el carrer Salmerón, unes obres contemplades dins de l'obra general del PPOS 2016 denominada "Millora de l'encreuament carrer La Barca-Mitja Galta i Travessera del Mar". 

Tal com ací vam explicar en el seu moment, la finalització de les obres anteriors duia aparellat un canvi de sentit de la circulació en la zona, i el carrer Salmerón es convertia en el carrer d'unió entre la Barca i el carrer Major.


Per tal de facilitar el trànsit, i vist que aquest carrer no tenia les millors condicions per al pas de vehicles, s'ha procedit a un reasfaltat general, tal com podeu vore a les fotografies.

Elaboració pròpia