L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 8 de novembre del 2017

PLENARI NOVEMBRE 2017: L'Ajuntament dóna suport a les forces de seguretat



El plenari municipal va aprovar per unanimitat una moció presentada pels grups Compromís, PSOE i EU, i a la qual es va sumar el PP, per donar suport a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil en la seua funció de defensa i protecció dels drets i llibertats de tots els ciutadans.

L’Ajuntament de Tavernes mitjançant aquesta moció expressa la seua condemna a tota conducta antidemocràtica que atempte contra la convivència en pau i llibertat i que tracte de soscavar els fonaments de la nostra democràcia.

El plenari considerava que la seguretat ciutadana col·lectiva s’aconsegueix amb la suma de l’esforç de totes les administracions, institucions i agents implicats, alhora que recordava que les forces i cossos de seguretat actuen sempre al dictat de qui té el govern de la nació  i que les actuacions han de ser democràtiques i no violentes en defensa de la pau i la llibertat. No obstant, diu el text, hi ha de vegades actuacions no necessàries, però que responen a allò que el Ministeri de l’Interior els ha ordenat. No hi ha cap necessitat d’utilitzar la violència si la ciutadania no actua amb violència, s’indica en el text.


 Els partits democràtics han de rebutjar i condemnar comportaments violents a donar suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat en la seua funció de defensa i protecció dels drets i llibertats de tots els ciutadans, s’indica en el text. També es recorda que els hòmens i les dones dels cossos de seguretat dediquen les seues vides a salvaguardar la convivència, la seguretat i la tranquil·litat dels seus conciutadans i és per això que són les institucions públiques que més confiança generen entre els ciutadans.

Per últim es remarcava que l’Ajuntament de Tavernes ha estat, està i estarà al seu costat i ha col·laborat amb la Guàrdia Civil davant una falta de recursos i amb la Policia Nacional en assumptes tan delicats com les víctimes violència de gènere o la seguretat ciutadana.