L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de novembre del 2017

Tavernes exalta la fallera major 2018, Begoña Bononad i Bo




La FDF Junta Local Fallera de Tavernes va exaltar ahir dissabte, 11 de novembre,  a Begoña Bononad i Bo com a fallera major de Tavernes 2018. Aquest acte suposa també l’inici del cicle de presentacions falleres per a l’any vinent.


L’alcalde de Tavernes i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Joan, va imposar a Begoña Bononad la banda acreditativa de la seua condició en presència del president de la Junta Carles Merenciano.


La nova fallera major va estar acompanyada per la seua cort d’honor en aquest acte tan emotiu i que pot ser el més significatiu del seu regnat. També hi foren presents els representants de totes les falles de Tavernes així com la fallera major eixint, Carolina Pérez, i la seua cort d’honor, en el que era també l’acte del seu acomiadament després d’un any d’haver representat les falles valleres.


Cal indicar que el dia d’abans la nova faller major de Tavernes havia rebut en el seu domicili particular la visita protocol·lària de la regidora de Festes, Encar Mifsud, acompanyada de regidors de la corporació, que hi acudien en representació de l’Ajuntament, i també de la fallera major eixint i de tota la cort d’honor.

Elaboració pròpia. Fotografies públiques de facebook