L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimarts, 21 de novembre del 2017

Tavernes i Simat, localitat elegida pel partit judicial de Sueca, celebren el Dia Internacional de la Dona al llarg de la setmana


Tavernes i Simat, lloc on es centralitza a nivell de partit judicial, celebren amb diversos actes la commemoració del dia 25 de novembre, "Dia internacional contra la violència de gènere". Els actes s'han programat al llarg de la setmana a Tavernes i Simat.

La programació la inicia Tavernes demà dimarts, a partir de les 19'30 en la Casa de la Cultura, amb una xerrada sobre "Pares i mares per la igualtat" que serà impartida per l'agent de la Policia Local Angel Palomares, agent format en la lluita contra la violència de gènere. En acabar la cantautora Eva Gómez ens oferirà el concert "Cançons de dona i terra".

El dia 23, també a Tavernes, serà el torn de la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de València, Consol Castillo, amb una xerrada sobre activitats per la igualtat.

Aquest acte servirà per llegir el manifest del "Dia internacional contra la violència de gènere" i estarà amenitzat pel grup de flauta de l'Escola de Musica Mestre Arnau, alhora que s'inaugurarà una mostra d'art del grup "L'Art de la Vall" titulat "Pinzellades de lluita".Els actes es traslladen el dia 24 a Simat, on el monestir de Santa Maria de Valldigna acull l'acte institucional del grup "Treballant per la igualtat" on s'integren els pobles del partit judicial de Sueca. Eixe dia es gaudirà de l'actuació de corals del partit judicial, Exposició d'Art de la Vall i activitats diverses. 

Tant l'Ajuntament de Tavernes com la resta de pobles que integren el partit judicial de Sueca fan una aposta ferma per conscienciejar la població en que cal eliminar la lacra social que és la violència de gènere.

Un dels objectius que es busca és potenciar i donar a conèixer a la ciutadania la tasca policial i judicial perquè les dones sàpiguen que l'Administració, com els Jutjats, i els cossos i forces de seguretat estan a la seua disposició per ajudar-les i protegir-les. En el cas de Tavernes, recordem que l'Ajuntament dóna tot el suport necessari a l'hora d' interposar la denuncia corresponent si son víctimes de violència de gènere. 


Elaboració pròpia