L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 11 de novembre del 2017

Tavernes destina 198.547 euros a contractar persones sense treball



L’Ajuntament de Tavernes destinara 198.547 euros a contractar un total de 19 persones aturades, com un mínim de 6 mesos, gràcies a la subvenció que ha rebut de la Conselleria d'Economia, Comerç i Sectors Productius que dirigeix el conseller Rafael Climent, de Compromis.
La subvenció s'emmarca dins dels programes EMCORD i EMCORP de la Generalitat, on se subvenciona el 100% dels salaris i de la Seguretat Social de les persones contractades.






Tavernes rebrà un total de 167.991 euros del pla EMCORD, el programa de subvenciones d'iniciativa social, per  a la contractació de persones en situació d'atur per les corporacions locals. Els destinataris  són persones desocupades que, havent estat objecte d’un itinerari personalitzat d’inserció laboral, estan inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF d’Ocupació de la Generalitat durant almenys 360 dies en un període de 540 dies.



La subvenció de l’EMCORP és de 30.556,18 euros. El programa EMCORP té com a objecte promoure la generació d'ocupació d'interés general i social per mitjà de la concessió d'ajudes i subvencions a les entitats locals per a la contractació de treballadors desocupats de la seua població, per a l'execució d'obres i/o serveis d'interés general i social. Els destinataris d’este programa són persones desocupades, com a mínim, de 30 anys d’edat, inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF d’ocupació de la Generalitat.



El centre Servef de Sueca farà una preselecció de candidats, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Hi ha uns barems de selecció que ha marcat la Conselleria d'Economia en l'ordre del Programa d'Iniciativa Social de juliol 2016, i que tenen en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.



L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb el Centre Servef d’Ocupació, estableix les següents ocupacions:



Administratiu

Auxiliar administratiu

Animador turístic

Ajudant de topografia

Peó d’obres públiques.



Per a rebre més informació els interessats podran passar per l’Agència de Foment Local (Braç Treballador) del carrer Calvari 87.

Segons el web municipal