L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 24 de novembre del 2017

L'Ajuntament executa treballs de poda d'arbres i palmeres al casc urbà i la platja



 
L’Ajuntament de Tavernes està procedint des de fa unes setmanes a efectuar treballs de poda dels arbres i palmeres en distints llocs del casc urbà i la platja.


Els operaris treballen des d’ahir en la poda dels arbres gegantins que hi ha a l'entrada del poble, al voltant de la "Bien pagà", una mesura convenient per tal que les branques no dificulten ni la visió general de la carretera ni molesten el pas a vehicles de gran alçada.


Els treballs, com es pot vore a les fotografies, es realitza amb l’ajut de la "grua-ploma" per arribar a les branques més altes i després hi ha el camió camió que ho arreplega.


Cal dir que a més d’aquesta poda que es du a cap en l’Avinguda de les Germanies, entrada de la població, la brigada municipal ha procedit les darrers setmanes a efectuar tasques de poda a la plaça “9 d’octubre” i  en la platja en la zona de l’església  i el Carrer Xara amb poda de palmeres.

Elaboració pròpia