L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 22 de novembre del 2017

Concert del Grup de Metall i la Banda del "Centre Mestre Arnau"



El Grup de Metalls i  la Banda de Musica del “Centre Mestre Arnau” van oferir ahir un concert en l’auditori de la Unió Musical. Un bon concert, extraordinari per l’edat dels joves músics que hi participaven, i només un “petit però”: no massa gent, potser siga pel dia i hora. Això si, els presents van gaudir d’allò més escoltant aquests futurs músics professionals que han actuat amb un gran sentit de la responsabilitat i bon fer.

El Grup de Metalls dirigit per Carles Sancho Cantus ha interpretat “Game of Thrones” de Djawadi; “Indiana Jones” de Williams i “Robin Hood” de Kamen amb arranjaments del propi Carles Sancho. Un concert exquisit on vam poder gaudir recordant la banda sonora de pel·lícules i sèries tan conegudes com les esmentades. 


La Banda de Musica Centre Mestre Arnau dirigida per Rafael Garrigós García ha ofert “Capriccio and Cavatina” de Curnow; “In all its glory” de Swaringen i “A little concert”, suite de Reed en els seus quatre moviments.

El concert ha servit per constatar l’excel·lent treball de Garrigós al front de la banda del “Centre Mestre Arnau” i el nivell que assoleixen els joves músics amb la seua direcció i això fa que alguns,  que toquen ja amb la banda simfònica, puguen estar, sentir-se còmodes i amb nivell al costat dels grans.


Un concert on els músics participants en les dues formacions han tocat molt a gust, se’ls veia la cara de satisfacció, amb un bon grau de professionalitat en la joventut. I no hem d’oblidar que són alumnes de tercer a sisè de nivell de música i edats entre 14 i 17 anys majorment.

Des d’ací, donem l’enhorabona als músics i directors.

Elaboració pròpia