L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 20 de novembre del 2017

L'Ajuntament prepara la zona d'acampada del Festivern 2017


 
L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els preparatius de l’edició 2017 del Festivern amb la neteja i preparació dels terrenys que serviran d’acampada als milers de joves que vénen a Tavernes a gaudir d’un Cap d’Any de música.

Els festiverners i festiverneres un any més tindran una zona única d'acampada gratuïta condicionada per l'Ajuntament de Tavernes amb l'espai equivalent a unes 30 fanecades per tal d'acollir els campistes entre el 29 de desembre i el dia 1 de gener. 



A hores d’ara ja es treballa, tal com hem pogut comprovar aquest mateix matí, en el condicionament de noves zones ubicades al voltant del Camí de Gandia, amb la qual cosa i com es habitual la zona d'acampada s'estendrà des de la carretera comarcal pràcticament fins el riu Vaca i en sentit paral·lel a l'Avinguda de Marjaletes. 



L’acampada centrada en un lloc permet millorar tots els serveis i potenciar també les mesures de seguretat. Un any més les previsions són que el dia 31 que serà la màxima afluència siguen sobre les 10.000 persones les que arriben a Tavernes per assistir-hi al que és el millor i més multitudinari festival d'hivern de les terres valencianes. 

Ja és coneix el cartell 

Com ací vam informar, ja és públic el cartell de la XIII edició del Festivern 2017/18, a Tavernes amb múltiples activitats durant 3 dies i 3 nits: més de 40 grups, molts actes culturals, esportius i recreatius (concurs de paelles, campionats de raspall, bàsquet i futbet...) i sobre tot, molta festa. 



Enguany el Festivern compleix 13 edicions de les quals set anys consecutives ha tingut lloc a Tavernes, i una vegada més s'hi celebrarà com cal: amb molta música i molta festa, molta germanor i comportament cívic. En aquests dies i a partir del 29 de desembre, tal com podeu consultar en el cartell que incloem, es comptarà amb grans artistes.

Els joves a casa 

El Festivern representa per als joves animació en un poble en festa durant els Nadals, i sobre tot que els jovent valler no haja de deixar Tavernes per passar-s'ho bé la Nit de Cap d'Any amb el perill que suposa el viatjar. De fet, en els sis anys que portem de Festivern no tenim cap notícia d’accidents greus de joves en les carreteres locals per desplaçament a altres localitats per celebrar el Cap d’Any.
 
Festivern 2016
Cal també recordar que, com tots els anys que du el Festivern a Tavernes, l’Ajuntament gestiona descomptes a les entrades dels veïns vallers, descomptes que enguany també es tindran segons va anunciar el govern de Compromís en el passat plenari. Encara que no es van dir les quantitats, suposem que seran les mateixes que s’han aplicat sempre: un descompte de 8 euros en el preu de taquilla per a tot l'abonament (dies del 29 al 31 de de desembre) i un descompte de 3 euros en l'entrada per a un dia.

Elaboració pròpia