L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 4 de novembre del 2017

Demà teatre a la Casa de la Cultura: "El fill que vull tindre" per El Pont Flotant




La Casa de la Cultura ofereix demà a partir de les 19:30 la representació de l’obra: “El fill que vull tindre" de la companyia "El Pont Flotant". 


"El fill que vull tindre" és una reflexió sobre l'educació i el paper del pares, dels iaios, dels mestres i dels fills en el procés d'aprenentatge. De la seua importància i del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar.



Una proposta no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia, que parla sobre els lligams emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres mancances o les nostres expectatives. De l'esforç que hem de fer per a comprendre els fills i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.


Amb tres generacions en escena, El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos.