L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 23 de novembre del 2017

La falla "La Dula" anuncia l'edició del 2018 dels "Autos a la babalà"


Ja veieu: el cartell de la setena edició! Qui ho havia de dir quan es va anunciar la primera edició! Doncs sí, "peu a peu on arrive a tout" com diuen els francesos, o siga que a poc a poc la falla arriba a la setena edició dels "Autos a la babalà" que, segons el cartell anunciador, tindran lloc el dia 10 de març del 2018. Una bona manera de començar les festes falleres, amb alegria, bon humor i diversió.

Com veieu, la falla La Dula s’ho ha pres amb temps per poder organitzar i celebrar la cursa un any més i que siguem molts els veïns els que gaudim d'aquesta cursa tan divertida i atractiva.

I com podeu llegir al cartell... eixe dia festa total! Esmorzar, concurs de truc, concurs de fideuà, parc infantil i "autos a la babalà" infantils. I com sempre milers de regals, pirotècnia i altres atraccions per a tots i totes. Vaja, que un any més la diversió està ben assegurada. Per tant, els avorrits que facen vaga eixe dia i vagen a la falla a passar-s'ho d'allò més bé.

I un consell: acudiu sense por a la festa perquè la seguretat estarà en mans del servei d'organització de la falla i, com no, de l’Ajuntament, Protecció Civil i Creu Roja. 

Una imatge de l'any passat
Comença per tant el compte enrere. Ja no teniu excusa ni podeu dir que no esteu informats. A calfar-se el perol i posar mans a la faena per dissenyar, preparar materials i treballar de valent per aconseguir el cotxe més lluïdor, més ràpid i millor pintat i acabat, que tot això puntuarà per aconseguir els premis que s’hi donen.

I quins són els premis? Doncs la falla encara no els ha anunciat. Tranquils: Suposem que estaran buscant els màxima de patrocinadors perquè siguen de bon profit encara que.... nosaltres pensem que el millor premi és participar-hi i passar una bona jornada festiva! Segur que penseu igual.

Per tant, i resumint, si us agraden els “autos a la babalà” marqueu-vos de roig el calendari, o poseu-vos un avís en el mòbil per recordar-vos que el dia 10 de març tens una cita. I uns quants dies abans caldrà tindre a punt les ferramentes perquè haureu de revisar la màquina. Així que, tornem a dir-ho:  a donar-li voltes al coco, a fer-lo bullir però que es veja que ix fum i, a vore què se us acut per la setena edició, una edició que cal fer siga màgica com el número set (set dies la setmana, set pecats capitals, els set nans de Blancaneus, els set àngels que assisteixen Déu, el canelobre de set braços, els set cels, els canvis de fase de la lluna...)

Què dius? Però si teniu tot el temps de sobra! Que queda molt encara per tancar les inscripcions! Animeu-vos!

PD: Nosaltres ho diguem tots els anys... Suggerim que canvieu el cartell a “autos a la babalà”. L'expressió castellana "a lo loco" cal traduir-la per "a la babalà", com el conegut programa infantil de la desapareguda Canal 9.

Elaboració pròpia