L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 5 de novembre del 2017

L'Ajuntament reprén demà dia 6 el curs de defensa personal de la campanya "No és no"




Demà dilluns, dia 6 de novembre, l’Ajuntament de Tavernes reprèn el curs de defensa personal “Com defendre’s d’una agressió” iniciat l'any passat dins de la campanya "No és no". La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola organitza aquest curs durant tot l’any, com si fos una activitat esportiva més.

Cal recordar que aquesta activitat és una més de les moltes que organitza l’Ajuntament de Tavernes, al llarg de tot l’any dins de la campanya general "No és no" amb l'objectiu de conscienciej als veïns en el treball per una societat igualitària.

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials ha programat aquesta activitat que es reprén de nou demà dia 6 de novembre tant per a hòmens com per a dones. Les classes seran impartides per tècnics del Club de Karate Tavernes. Cal indicar que per tal de facilitar l'assistència, els horaris s’adaptaran segons la demanda.