L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 18 de novembre del 2017

Per un finançament just: el vídeo explicatiu


Els valencians i valencianes estem en la cua del finançament d'Espanya. Som una autonomia pobra, però li paguem a l'Estat com una autonomia rica i l'Estat ens ho retorna amb una falta total d'inversions. I així portem anys i anys i la solució no s'arregla. 

El sistema de finançament va quedar caducat el 2014 i des de fa tres anys el govern de Rajoy no ha mogut un dit per buscar un sistema equitatiu per a totes les autonomies espanyoles. 

Escolteu amb deteniment el vídeo: és molt aclaridor del menyspreu amb que el govern d'Espanya ens tracta els valencians, i volen un tracte just.  

Aconsellem que el visioneu a pantalla completa.