L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 14 de novembre del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Però... el passat dia 6 de novembre, va haver plenari?



Doncs sí. Va haver plenari, encara que dels temes la premsa se n’ha fet poc ressò. Va ser un plenari amb temes sucosos, però l’única cosa publicada ha estat l’ordenança presentada pel govern de Compromís i aprovada per unanimitat. L’ordenança imposa una taxa, majorment a les empreses elèctriques, que a partir del 2018 pagaran pel pas de cablejat i ubicació de torres en el domini públic del  terme. Una manera que tenim de rescabalar un poc l’agressió al nostre paisatge.

A banda d’això, el plenari va aprovar una modificació de crèdits per poder atendre el pagament final de la gespa del camp de futbol. La gespa ja és de propietat municipal, ja és de Tavernes,  i deixa de ser de l'empresa a qui hem pagat lloguer durant 10 anys.

El punt va servir per conèixer “els desgavells” comesos per l’anterior govern municipal i com, a pesar de tots els informes tècnics en contra,  va contractar un lloguer i un manteniment de la gespa quan s'hauria d'haver gestionat com a inversió. El govern anterior va encobrir un préstec fet a l’Ajuntament i damunt per una empresa sense capacitat de fer-lo. Ara al cap de 10 anys, s'estava corregint la situació per poder accedir a la propietat. I silenci sepulcral, cap intervenció entre els actuals regidors del partit d’aquell govern.

També l’alcalde va informar de les gestions i l'estat en que es troben els projectes de la depuradora i de l’IES Jaume II el Just. Tot venia arran d’una moció contra la seua persona, i on es volia fiscalitzar la tasca com a diputat, cosa en la que el plenari es incompetent, amb l'excusa d'interessar per l'estat de gestió dels dos projectes. I ho feia el partit que, durant molts anys de govern a Tavernes i al País Valencià, no havia mogut un dit, mai va fer res per avançar eixos dos temes.


Ací cal vore el vídeo del plenari,sobre tot a partir de 1 hora i 46 minuts. L'alcalde els va fer un bon “repàs” i feia vore com la moció demostrava el nul coneixement del procediment administratiu que tenia el partir proposant i com allò que els importa no és la solució dels problemes, sinó culpar a l'alcalde de tots els mals que ha anat acumulant Tavernes els darrers 20 anys, i dels quals  són ells els culpables. 

La moció va servir perquè l’alcalde els traguera els colors quan els recordava que, durant els seus 20 anys de govern, no havien fet cap gestió amb els seus "jefes" per solucionar els problemes de la depuradora, ni de l’IES Jaume el Just i, fins i tot, han votat sempre en contra del projecte del Vaca en el Congrés i en el Senat. L'alcalde va rebre com a resposta el silenci del partit proposant.

També escoltarem com amb l’excusa d’un moció de defensa de les forces armades, només parlaven de Catalunya i com, en un moment de "desficaci" polític se'ls va escapar quin era el vertader motiu de la moció i van confessar que la moció no els importava, que era una altra la intenció ben diferent i que només buscaven el posicionament polític de Compromís.


Tot ho podeu vore i escoltar en el vídeo del plenari . Podeu assabentar-vos de qüestions i projectes, sobre els quals no s'ha publicat res. I alguna premsa hi era present i, deixant a banda que cadascú a sa casa fa el que creu,  ens plantegem si no els haurà publicat perquè parlen de la bona gestió del govern i de tots els esforços que fa per solucionar problemes heretats. També perquè en el plenari es va deixar en evidència al partit que durant anys i anys no ha mogut un dit per la depuradora, l'institut, el projecte del Vaca...

Nosaltres hem tingut vora mil lectures de la solució donada a la gespa, les gestions de la depuradora o les de l'IES Jaume II el Just. Deduïm per tant que són qüestions que sí que interessen a Tavernes i per això les hem tractades amb detall.  

Les opinions expressades són les pròpies de l'equip de La Cotorra 




1 comentari:

Anònim ha dit...

Eixe només publica tot lo negatiu per fer mal, no li interesa la informació si favorix al govern.