L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 27 de novembre del 2017

Ja comencem de nou?


Lloc: la Torreta (voltants Torre de Guaita)
Dia: dissabte o diumenge
Fets: abocaments de contenidors de restes de menjar i demés
Autors: desconeguts

Semblava que eren unes pràctiques amb les quals ja havíem acabat. Confiàvem en que la gent era més responsable, que s'havia conscienciejat a mantindre net els espais disposats per l'Ajuntament per passar un dia agradívol amb la família i amics. Ho confessem: els fets ens han demostrat que som uns il·lusos en pensar això.

Hi ha gent que en lloc de dedicar-se a gaudir de la jornada, de la natura i, fins i tot de la festa que ens diuen va haver allí, prefereix dedicar-s'hi a altres menesters. Les fotos son prou eloqüents i no cal parlar-ne massa. 

Desconeixem si els autors són els de la festa o altres que hi passaren. Siga qui siga, no en van tindre prou amb un contenidor, no. Tots abocats! I les restes de menjars i demés per terra. Lamentable però cert. I no diguem res més, perquè amb les fotografies està tot dit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aconselle a l'ajuntament que instale una càmera de vigilancia i llum, pensé que esta desaprofitat el lloc i es una llàstima es molt relaxant el lloc i bonic i esta adequat per poder anar a pasar el dia.