L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 21 de novembre del 2017

La Mancomunitat de la Safor lliura els seus premis 2017 en el monestir de Simat




El Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna,  a Simat, ha estat el lloc escollit enguany per  a la Gala de Lliurament de Premis de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (foto superior).

El guardó Ferrer i Pastor 2017 va ser concedit en la seua XIIa edició a  Pura Muñoz Cánoves per tota la seua llarga trajectòria professional de investigació. És una distinció creada per la Mancomunitat per a reconéixer l’especial tasca de persones,  institucions, associacions, empreses o col·lectius de la Safor en les activitats artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o  investigadores en favor dels interessos de la comarca.

Pura Muñoz Cànoves

Pura Muñoz Cánoves  és llicenciada en Farmàcia (Univ. València), doctora en Biologia (UAM), amb estudis postdoctorals en Univeristat de Califòrnia-San Diego. Ha estat cap de grup a Institut de Recerca Oncològica i Centre de Regulació Genòmica (Barcelona). Actualment és Professora ICREA i Catedràtic a la Universitat Pompeu Fabra.

El guardó, que no té dotació econòmica, és una escultura del poegrafista de Tavernes Josep Enric Grau que simbolitza la comarca.

Escultura de Grau


En el transcurs de la gala, es va lliurar el XXVI Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor, els premis del concurs de fotografia “Sempre és Porrat”, dins de la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de  Municipis de la Safor, que enguany han recaigut en Magnolia Tello, Enrique Martí i Màxim Alonso.

L’acte va estar amenitzat pel grup Gatos Revoltosos Gypsy-Jazz Quartet.

Elaboració pròpia