L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 27 de novembre del 2017

Càritas inicia la campanya institucional "El teu compromís millora el Món"



“El teu compromís millora el Món” és el títol de la Campanya Institucional 2017/18 que organitza Càritas Interparroquial de Tavernes i dins dels actes trobem el “Berenar solidari” al Mercat Municipal el pròxim divendres, 1 de desembre, des de les 5 de la vesprada fins a les 8 de la nit. 
Càritas anima els veïns a anar-hi per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casolana, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal. 
Càritas també agraeix a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems i forns que els han recolzat amb les seues aportacions i a l’Ajuntament que, com sempre, ha posat a l'abast de l'entitat els seus serveis i instal·lacions, i a tots els particular que recolzaran l’activitat amb la seua presència.

Cal saber que, durant aquest acte, es donarà inici a la “Campanya del quilos” que com tots els anys organitza Càritas en començar l’Advent i, a més a més, junt a altres entitats se celebrarà el “Dia del Voluntari”, que enguany es realitza a Tavernes a nivell d’arxiprestat amb la finalitat de possibilitar un espai d’encontre festiu de tot el voluntariat de la zona.