L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimarts, 7 de novembre del 2017

Metall i So publica el seu nou disc "Tot es ven"


El grup valler Metall i So anuncia la publicació del seu 6é treball discogràfic, anomenat “Tot es ven”, una critica ferotge contra les injustícies socials i culturals que pateix el món. A punt de complir 25 anys sobre els escenaris i amb una formació renovada, Metall i So torna amb la força i empenta que els ha caracteritzat sempre.

Al següent enllaç podeu escoltar el nou treball (es pot descarregar gratuïtament a l’enllaç que apareix a la descripció del vídeo). També teniu disponible el disc en format físic.

Disc sencer i descàrrega gratuïta: 

https://www.youtube.com/watch?v=90VIPKA4GHw 

Més informació:  https://www.facebook.com/metalliso

Remés pel grup