L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 14 de novembre del 2017

L'Ajuntament inicia demà un servei que facilita als agricultors denunciar els robatoris de cítrics.


L'Ajuntament,  a través de la regidoria d'Agricultura que presideix Javier Escrihuela, de Compromis, inicia demà dimecres dia 15 de novembre un servei d'atenció municipal als agricultors perquè denuncien amb el màxim de facilitats  els robatoris de taronges en el terme municipal.

Tavernes serà la segona ciutat valenciana en comptar amb un servei municipal amb aquest objectiu, ja que fins ara només estava en funcionament a la veïna localitat d'Oliva. 

Els agricultors que hagen patit algun tipus de robatori poden acudir a partir de demà a les oficines del Departament d'Agricultura, ubicades en la planta  baixa de l'Ajuntament, per tal de denunciar els fets. La denuncia en les oficines municipals presenta, entre altres avantatges, la de poder localitzar exactament el lloc del robatori (polígon i parcel·la), així com quins són els camins de rodalies en comptar els funcionaris amb les dates del cadastre municipal. Això permet una millor concreció del lloc del robatori quan es remeta la denúncia a la Guàrdia Civil.

Javier Escrihuela en el plenari de Tavernes
Javier Escrihuela, regidor responsable d'agricultura, ha indicat que l'objectiu del govern municipal de Compromís i de la seua regidoria és oferir un servei de proximitat a l'agricultor, facilitar-los el tràmit de les denuncies davant l'autoritat competent i també que tots els afectats cursen la corresponent denúncia.

Aquest servei, segons ha confirmat el regidor, compta amb l'aprovació de les forces de seguretat i la posada en funcionament s'ha decidit en les reunions periòdiques que es realitzen per tractar temes de seguretat en el terme on participen a més dels responsables de l'Ajuntament i de la Policia Local, la Guàrdia Civil, els membres de l'equip ROCA i fins i tot la Policia Nacional.

Elaboració pròpia