L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 3 de novembre del 2017

Concert de l'Orquestra i la Banda Simfònica de la SIUM el pròxim dia 19


L'Orquestra i  Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes oferiran el diumenge,19 de Novembre, un concert extraordinari amb motiu de la festivitat de Santa Cecília. El lloc serà l'auditori de la societat musical a partir de les 12 de migdia.

Segons el cartell anunciador, les formacions musicals interpretaran les obres: "Simfonia nº 5" de Beethoven sota la direcció de Manuel Godoy Mesa, la "Simfonia nº 8" de  Bourgeois i el "Bosc Màgic" de Ferrer Ferran, que tindrà com a oboé solista a Juan Bautista González Montero. Aquestes dues últimes peces seran dirigides per Rafael M. Garrigós García.


Juan Bautista González

 Elaboració pròpia