L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 4 de novembre del 2017

L'Ajuntament continua les tasques de neteja de séquies i riu


L'Ajuntament, a de la regidoria que dirigeix Javier Escrihuela, de Compromís, continua amb les tasques de neteja i condicionament del riu i séquies del terme municipal amb l'objectiu de pal·liar al màxim els possibles efectes de grans pluges. Una tasca que, com hem dit moltes vegades, és responsabilitat de la Confederació del Xúquer depenent del govern de Rajoy, però que no actua ni s'espera que actue.

Ara li ha estat el torn de la Séquia del Cano, que va a parar a la Séquia la Bova, i que ja feia alguns anys que no gaudia de cap actuació de neteja a pesar que serveix per a desaiguar tota la zona d'indústries de Tabervall i la rodona de Borderia ( la rodona del carro i cavall), un espai que pateix d'inundacions si les pluges són molt copioses. 

El resultat ha estat el que veieu a la foto de dalt amb dos imatges una primera abans de l'actuació i una segona després.


El treball està efectuant-lo la màquina de propietat municipal encara que cal dir que en aquesta ocasió ha participat també la maquinà del sindicat de regs perquè té un braç més llarg i calia la col·laboració en alguns trams.

Els treballs de neteja del riu ara mateix continuen en la zona de l'illeta del Tol·lo (Riu Vaca), mentre qui ha d'actuar, que és la Confederació, ni està ni se l'espera.

Elaboració pròpia