L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 29 de novembre del 2017

L'oratge que ens espera en uns dies




Han arribat les pluges. Després de temps d’espera ens hem despertat amb els carrers mullats, però realment ha estat poca cosa:  fins ara doncs si ens atenem a les dades d’AVAMET haurien plogut entre 6’8 litres i 10 litres, segons llocs diferents del terme municipal.

Ara mateix plovisqueja i sembla ser que no seran grans pluges les que tindrem al llarg del dia segons les previsions que diuen, demà haurà escampat encara que serem afortunats perquè s’apunta a una afecció de les precipitacions major a les comarques alacantines i comarques del sud valencianes.

De tota manera potser a allò que cal estar ara més pendent és a l’anunci des d’avui mateix d’una entrada d’aire gelat, però serà la nuvolositat qui impedirà grans descensos en les mínimes, que si es notaran a partir de demà dijous amb progressió fins el diumenge.

Ara mateix la massa d’aire de l’Àrtic està endinsant-se a la península pel nord, amb la qual cosa les nevades a la vessant del Cantàbric poden començar. Demà els 0º seran generals a la meitat nord peninsular.

Demà dijous tindre un dia encara ennuvolat algunes hores de matinada amb possibilitat de pluges dèbils. L’oratge anirà millorant i vorem el sol encara que les temperatures afectades per la massa d’aire polar es mantindrà entre 14º graus la màxima i 3º la mínima, segons zones.