L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dimarts, 21 de novembre del 2017

Membres del CETV participen en diverses proves al País Valencià i Andalusia
El Centre Excursionista de Tavernes va tingut una gran activitat esportista aquest cap de setmana car, a més de l’organització amb èxit del Campionat de Regularitat valencià, els membres de l’entitat han participat en diverses proves esportives tant a les terres valencianes com a Andalusia.

Així cal destacar la participació en l’ascensió al cim més alt de la península, el Mulhacen (Granada-Andalusia), de Lluís Ferrando, la participació en la Marató dels Dements a Eslida (la Plana Baixa) on va participar Vicente Pons i la presència en la Mitja Marato d’Ain (la Plana Baixa) de Merxe Carbonell i Adri Pérez.

Enhorabona a tots pel seu esforç i les gràcies per deixar ben alt el nom de la ciutat i el CETV.

Remés pel CETV