L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de novembre del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El govern de Rajoy passa dels valencians i no ens respecta.



Aquest dies hem assistit a la que ha estat qualificada des del govern de la Generalitat  de “gravíssima  deslleialtatdel Ministeri d'Hisenda envers els valencians i valencianes, a un “intent d'enganyar-nos” amb l'anunci del pagament del FLA, que no és finançament sinó que realment és un  préstec que haurem de retornar i amb interessos.

El govern de Rajoy ens respon amb préstecs i no amb el dret a un finançament just que és el motiu pel qual el poble valencià es manifestarà dissabte que ve a València. Els Sr. Rajoy i el Sr. Montoro haurien de saber que ens anem a manifestar per un finançament just, i no perquè ens faça préstecs, cosa amb la qual s'acontenta la Sra Bonig, presidenta del PP valencià, i sempre cap cot davant Madrid.

El govern de Madrid novament menysprea totalment la Generalitat, no té en compte qui representa  els valencians. El govern de Rajoy informa el seu “subaltern polític”,  la Sra. Bonig, i no a la Generalitat, que ens daran un préstec FLA,  eixe préstec que ens arriba quan a ells els dóna la gana,  quan li interessa al PP per a fer-ne ús partidista,  com passa ara que pretenen que el ressò de la manifestació de dissabte siga mínim.

I això ho ha denunciat la Generalitat: el ministeri s'ha saltat tots els tramites administratius i ha fet publica una mesura no aprovada encara. Igual s’aprova demà dijous.

Més lamentable és que parle de préstecs i no dels drets que tenim el poble valencià d'un finançament just. I lamentable és que siga una acció que es repeteix, abans ho feien prop d'eleccions, i ara prop d'una gran manifestació.

L’ús partidista pel mig.  El PP segueix amb el seu costum de fer un ús partidista de les institucions fins a arribar a l’extrem de deixar en ridícul la seua màxima representant a València, la Sra. Bonig, fent de “portanoves” perquè no és membre ni és portaveu del govern d'Espanya ni de la Generalitat. 

La Sra. Bonig vol ser candidata el 2019 i des del carrer Gènova de Madrid li han posat com a condició que ha de donar suport al govern de Rajoy, que ens discrimina,  abans que defensar els interessos del poble que l'ha triat. Bonig ha venut els valencians i valencianes a canvi de ser candidata. 

La Sra. Bonig s’ha convertit en defensora del sistema injust que patim el poble valencià en fer d'anunci del FLA i voler fer-lo passar per finançament quan es tracta d’un préstec de l’Estat, que augmenta el deute de la Generalitat.

Els 184,8 milions anunciats del FLA extraordinari són uns diners que els valencians haurem de retornar i amb interessos al Govern d’Espanya. Això sí, altres comunitats amb millor finançament no tenen crèdits a retornar.

Les opinions expressades són unicament i exclusivament de l'equip de la Cotorra